Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Lekker veelzijdig

Lekker veelzijdig

Met kip kun je alle kanten uit. Neem onze gegrilde kip, of een lekker gekruide kip uit de oven, gemarineerde kipsaté of zacht gestoofde coq-au-vin. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

Wild en kalkoen

Wild en kalkoen

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment wild geselecteerd. Hert en wildzwijn komen vers van de Veluwe. Verder bestaat ons assortiment onder andere uit: haas, konijn, parelhoen, eend en fazant.

Eigengemaakte vleeswaren

Eigengemaakte vleeswaren

De vleeswaren die Harry Stornebrink in zijn winkel verkoopt zijn voor 95% zelfgemaakt. Op deze manier houdt Harry zicht op het proces en weet hij precies wat er in de vleeswaren zit die hij verkoopt.

Rundvlees uit de buurt

Rundvlees uit de buurt

Het rundvlees in de toonbank van Keurslager Stornebrink is niet het eerste beste vlees, maar van koeien die uit de regio komen en het grootste gedeelte van het jaar in de wei grazen. Een vaste leverancier is o.a. Familie Wijma uit De Wilgen.

Friberne varkensvlees

Friberne varkensvlees

Varkensfokker John Lorist in het Friese Hemelum creëerde de wieg van een nieuwe generatie varkens, die overeenkomt met het vroegere Friese landvarken. Zijn dieren worden in Gaasterland op de Hemelumer Hoeve opgefokt met liefde, persoonlijke aandacht en een gezond, natuurlijk dieet.

Stornebrink, Keurslager

Zuidkade 34
9203CM Drachten
0512512285

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten